Kom binnen bij Lutherse kerk Breda!

Kom binnen bij Lutherse kerk Breda!


Openingstijden:
do t/m za van 13:00 - 16:00 uur

In de winterperiode is de Lutherse kerk op dinsdag en woensdag gesloten. Andere sluitingen wegens verhuur staan in de agenda vermeld.

 
Lutherse Kerk Concerten

Lutherse Kerk Concerten

Op zondagmiddag 18 februari is er in de Lutherse Kerk een concert te beluisteren van de celliste Anastacia Feruleva en de pianist Ivan Penkov. Zij brengen een programma met Beethoven, Dvorak en Prokofiev.
 
Het concert begint om 15.30. Na afloop is er een gezellige nazit. Het adres van de Lutherse kerk is Veemarktstraat 11 in Breda. De kaartverkoop is aan de ingang van de kerk. Kaarten kosten 15 euro (graag met gepast geld betalen). Ook kunt u kaarten bestellen via of via 06-11782011
 
De Russische Anastacia Feruleva is geboren in 1992 en is een aanstormend talent. Zij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en slaagde met een 10 met onderscheiding. Zij wordt vaak uitgenodigd om bij verschillende ensembles te spelen als soliste. Op jonge leeftijd sleepte zij al vele internationale muziekprijzen in de wacht, onder meer ook op de Nationale Cello Biennale in Amsterdam.
 
De Bulgaarse pianistIvan Penkov studeerde aan het conservatorium in Amsterdam. Hij won diverse prijzen waaronder de Eerste Prijs van het Internationaal Concours “Russian Piano Music” (Pleven, 2006) en het Internationaal Concours “Young Virituosos”(Sofia, 2008). Ook was hij Winnaar van “Koffie bij de Piano”
 
Dit concert maakt onderdeel uit van een drietal optredens die de Lutherse Kerk organiseert, als vervolg op de Bachcyclus van het vorige seizoen. De andere data zijn zondagmiddag 11 maart en vrijdagavond 13 april.
 
Deze concertreeks is tot stand gekomen in samenwerking met de  Noorderkerkconcerten in Amsterdam.
 
Verdere inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Joke Pelle, tel. 06-11782011, email:
 

 
Wandel door de diverse ruimtes! Wandel door de diverse ruimtes!

Begane grond:  http://goo.gl/maps/woauZXvqPiz
Crypte:            http://goo.gl/maps/1Qp1fNX3Xux
1e verdieping:  http://goo.gl/maps/9UeeCuC4Dd22